Onze geschiedenis

Na drie jaar met veel plezier te hebben gewerkt aan het concept  van Talamore, zijn we erg blij en trots met waar we nu staan. In eerste instantie kennen mensen ons als een ijssalon maar Talamore moet meer zijn dan dat, daar hebben we hard naartoe gewerkt en dat hebben we nu bereikt.

Dus naast dat je bij ons een lekker ijsje kan eten hebben we ook echt een ontmoetingsplek gecreëerd waar je heerlijk kan lunchen of kan genieten van een goede kop koffie.

Ook ons ervaren team heeft deze ontwikkelingen doorgemaakt, en streven ernaar alle gasten met een fijne en nieuwe ervaring de deur uit te laten gaan.

Wat wij bieden

Een ijssalon met een vrolijke en gemoedelijke sfeer. Een fijne ontmoetingsplek ideaal voor een goed kopje koffie, een heerlijke lunch of een lekker ijsje natuurlijk.

Dit zijdezachte en ambachtelijke ijs wordt bereidt met alleen maar passie en de meest verse en natuurlijke ingrediënten. Ons ijs bevat geen toegevoegde geur, kleur en smaakstoffen.

Naast ons ijs kunt je ook genieten van verschillende koffies, hiervoor gebruiken wij de koffiebonen van Cook & Boon, volgens ons de beste koffie die er is! Met daarbij uiteraard een lekker gebakje van Winkelman, een begrip in Rotterdam.

Als laatst hebben we bij Talamore ook een fantastische lunchkaart met daarop heerlijke broodjes en verse smoothies, bereidt met de beste ingrediënten en heel veel liefde.

Talamore is overigens ook af te huren, leuk voor een feestje of een verjaardag!

Zeker het proberen waard!

Bekijk ons gehele assortiment >