Verse ingrediënten samengevoegd met onze culinaire kennis

Leuk aan lunchen bij Talamore is de diversiteit en de kwaliteit van de producten. Zo hebben we een zomerkaart en een winterkaart met daarop luxe broodjes die bij het seizoen passen.

TIP voor dit seizoen, onze flammkuchen. Dit is een dunne deegbodem met verschillende toppings afkomstig uit Elzas in Frankrijk.

Door continu opzoek te blijven naar het beste, ontstaan vaak leuke samenwerkingen met lokale ambachtelijke bedrijven. Nu nieuw is bijvoorbeeld het broodje pulled pork van de bekende Brandt & Levie.

Van een Italiaanse tosti tot diverse luxe broodjes, voor iedereen staat wel iets op de kaart.

Hiernaast een greep uit ons assortiment.

Kom snel proeven!

 

Lees verder >

Ons assortiment

Pane Pomodoro,                                                                                            Getoast Italiaans brood, belegd met mozzarella, tomaat en homemade rucolapesto
Broodje carpaccio,                                                                                         Pijnboompitten, rucola, kappertjes, zongedroogde tomaat, Parmazaanse kaas en een vleugje truffelmayonaise
Broodje oude kaas deluxe,                                                                           Rucola, zongedroogde tomaat, komijnzaad en honing mosterdsaus
Clubwrap,                                                                                                       Gerookte kip met rucola, gepofte paprika, pijnboompitten en een vleugje truffelmayo
Wrap zalm,                                                                                                    Zalm met surimi krabstukjes, rucola, kappertjes en een vleugje wasabimayo
Flammkuchen classic,                                                                               Reepjes magere rookspek, preiringen, bieslook, gebakken op een laagje creme fraiche
Flammkuchen vega,                                                                                   Reepjes cougettes, gesneden champignons, preiringen, rode paprika, rucola, snippers van parmezaanse kaas, gebakken op een laagje creme fraiche